Allround verwerkingsspecialist

Ben jij actief in de milieubeweging? Dan is de functie Allround Verwerkingsspecialist iets voor jou.

Organisatie
Bij onze opdrachtgever recyclen ze boorgruis dat afkomstig is van boringen naar olie en gas. Ze winnen de kostbare base-oliën die daarin zitten terug voor hergebruik voor het oorspronkelijke doel. Daarmee zijn zij uniek in Nederland. Zij vinden het van zeer groot belang dat zij hun activiteiten uitvoeren in volledige overeenstemming met de Wet Milieubeheer. En dat verwachten zij ook van hun medewerkers.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Allround Verwerkingsspecialist die beschikt over:
  • Bij voorkeur een technische opleiding op tenminste mbo-2 niveau of een vergelijkbare combinatie van ervaring en eigenschappen.
  • Een positieve instelling, goede communicatieve vaardigheden, groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, i.v.m. de communicatie met Deense operators is kennis van de Engelse taal een must.
  • Enige ervaring in het gebruik van heftrucks en mobiele grondverzetkranen is net als het bezit van een VCA-certificaat een pré.
  • Aantoonbare werkervaring en referenties.
  • De bereidheid om in 5 ploegendienst te werken (32 uur per week).
Onze opdrachtgever verzorgt je interne training, heb je nog geen VCA dan kun je die bij hun behalen, evenals een heftruckcertificaat en een BHV-training.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: uitzicht op een vaste aanstelling, mogelijkheid tot fiets/auto van de zaak en een gedegen pensioenregeling.

Interesse?

Stuur je CV met motivatiebrief naar cv@wijkom.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0251-247312.

« Alle vacatures

Leave a Reply