Ben jij iemand die graag op pad gaat? Dan is de functie Field Service Engineer iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is sinds 1994 leverancier voor monitoring systemen, data recorders en hoogwaardige sensortechnologie die in een veelvoud van applicaties worden ingezet.

Ze zijn een kleine organisatie waarbij met name het doen centraal staat. In de organisatie werk je nauw samen met alle collega’s. Binnen de structuur van de onderneming val je direct onder de commercieel- en operationeel manager.

Functieomschrijving

Als Field Service Engineer hou je je voornamelijk bezig met de technische dienstverlening rondom de producten van de klant. Je zorgt er met name voor dat klanten tevreden zijn en tevreden blijven. Je analyseert en lost problemen zelfstandig op. Je ondersteund klanten bij vragen, doet installatie- en supportwerkzaamheden op locatie, voert aftersales bezoeken uit bij strategische klanten en houdt je bezig met het technisch beoordelen van bestaande en nieuw te selecteren producten. Je doet onderzoek naar nieuwe producten en diensten, voert hierop testen uit en adviseert het management in de juiste productkeuzes.

Functie-eisen

• Fulltime beschikbaar
• Je hebt een technische opleiding op MBO4 of HBO niveau
• Je hebt reeds ervaring met het technisch oplossen van problemen
• Je beschikt over sterke computer en ICT-netwerkvaardigheden
• Je bent communicatief vaardig zowel Nederlandse als Engelse taal
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
• Je kunt zelfstandig werken

Na een gedegen inwerkperiode zal je de beschikking krijgen over een bedrijfsauto om ook werkzaamheden op locatie te kunnen uitvoeren.

Standplaats: Purmerend

Interesse?
Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar cv@wijkom.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0251-247312.

Leave a Reply