Wij zoeken een nieuwe collega met spirit. Ben je per direct beschikbaar? Ben jij een echte aanpakker, wil je graag regelen en organiseren en heb je een commerciële drive? Kom dan ons team versterken!

Organisatie

Wij zijn al meer dan 20 jaar een personeelsbureau. Iedere dag helpen we mensen aan werk en ondersteunen we bedrijven in de optimalisatie van beschikbare krachten.

Functieomschrijving junior intercedent

Je pakt het actieve relatiebeheer op met je kandidaten en je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van je netwerk en het vervullen van je vacatures. Tussen de hoofdtaken door, ontvang je (telefonische) vragen vanuit flexwerkers en klanten, welke snel opgelost dienen te worden. Als een echte professional weet jij in alle hectiek kalm te blijven en het overzicht in je werkzaamheden te bewaren. Daarnaast ondersteun je de administratieafdeling met diverse taken.

Functie-eisen junior intercedent

  • Je bent representatief
  • Je kunt snel schakelen
  • Je bent commercieel en je hebt lef!
  • Je bent flexibel
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wij geven je alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen loopbaan uit te zetten. Ook als je net de nodige opleiding of ervaring mist, maar wel beschikt over inzet en enthousiasme zijn er bij ons mogelijkheden.

Interesse?

Stuur je CV met motivatiebrief naar cv@wijkom.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0251-247312.

« Alle vacatures

Leave a Reply