Gekwalificeerde en gemotiveerde
vakmensen op elk niveau

Wijkom is sinds 1995 gespecialiseerd in het detacheren van (technisch) personeel. Onze belofte is gekwalificeerde en gemotiveerde vakmensen leveren op elk niveau. Daarbij bieden we opdrachtgevers altijd snel en op professionele wijze de ideale match. Heeft de opdrachtgever twijfels, dan zorgen we binnen 24 uur voor een alternatief.

Alles wat we doen is daarop gericht, daardoor zijn we bij uitstek de expert in het uitzenden van personeel in on- & offshore industrie, elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek, transport & logistiek en GWW.

Betrokkenheid

Adequaat en flexibel

Het succes van Wijkom schuilt in de adequate en flexibele wijze waarop we producten en diensten blijven afstemmen op de veranderende behoefte van opdrachtgevers. Dat lukt ons door intensief contact met klanten. Doordat onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de branches die we bedienen, kennen zij het reilen en zeilen in de markt. Bovendien mag elke opdrachtgever rekenen op een eigen contactpersoon die op eigen initiatief zeer frequent op bezoek komt en telefonisch contact onderhoudt.

Onze betrokkenheid gaat verder; we denken net zo lang met onze klant mee tot we een goede oplossing vinden. Bij alles wat we doen is een duurzame relatie met onze opdrachtgever de inzet. Zo hanteren we een transparante prijsstelling en stellen we de klant nooit voor onaangename verrassingen.

Sponsoring

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Wijkom een brede maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit doen wij door betrokken te zijn met anderen. Wijkom heeft een brede blik op ontwikkelingen in de maatschappij omdat we er zelf middenin staan.

Sport
In de sport wordt gewerkt aan het ontwikkelen van ontdekte talenten. Dat gebeurt ook binnen Wijkom. We bieden kandidaten veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Ook willen we sporters graag in de gelegenheid stellen op het veld de beste prestaties neer te zetten en een teamgevoel uit te stralen. Het is belangrijk om een teamgevoel te creëren binnen de jeugd wat extra versterkt wordt met eigen o.a. eigen sportkleding.

Onze opdrachtgevers

Kom gerust langs bij ons kantoor

Wij maken graag persoonlijk kennis om je zo goed mogelijk te helpen.

of bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur: 0251-247312

Groot regionaal netwerk van relevante mensen
Een zintuig voor kwaliteit en talent
We kennen de markt en de regelgeving
Altijd op zoek naar de perfecte match