Slotenmaker / Glashersteller (fulltime of oproepbasis)

Altijd al mensen uit de brand willen helpen met jouw expertise? Wij zijn op zoek naar een vakkundige slotenmaker / glashersteller.

Organisatie
Onze opdrachtgever is een veelzijdige logistieke dienstverlening. Denk hierbij aan berging en transport van personen- en vrachtwagens, kraanverhuur, slotenmakerservice, glasservice, noodherstelwerkzaamheden, pechhulp en ontruiming van hennepplantages.

Functieomschrijving Slotenmaker / Glashersteller
Als Slotenmaker / Glashersteller ga je bij klanten langs om op vakkundige wijze de deuren en/of ramen te openen en af te sluiten na bijvoorbeeld een inbraakschade of buitensluiting. Maar ook het afdichten van ramen, deuren en gevels na inbraak-, vernieling of stormschades behoren tot jouw werkzaamheden. Daarnaast verzorg je het hang- en sluitwerk die vervangen moet worden en kleine onderhoudswerkzaamheden (deuren, ramen en kozijnen) voor binnen en buiten.

Functie-eisen Slotenmaker / Glashersteller

  • Fulltime beschikbaar of Oproepbasis;
  • Nodige ervaring om zelfstandig te kunnen werken;
  • Bereid om onregelmatige werktijden te werken*;
  • Minimaal een B-rijbewijs, bij voorkeur BE-rijbewijs;
  • Eigen voertuig;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

*Indien je in het weekend of in de avond werkt, ontvang je een toeslag.

Standplaats: Beverwijk

Sollicitatieprocedure
In verband met het vertrouwelijke karakter van de werkzaamheden komt er tijdens de sollicitatieprocedure een uitgebreid antecedentenonderzoek (door autoriteiten).

Interesse?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 0251 24 73 12. Weet jij zeker dat deze vacature bij je past? Stuur dan je cv naar cv@wijkom.nl.

Leave a Reply