Ben je op zoek naar een baan als Vestigingsmedewerker? Wil jij werken bij de leukste groothandel van Nederland? Solliciteer dan direct op deze functie!

Organisatie
Onze opdrachtgever is de groothandel voor de bouw en industrie. Met meer dan 100.000 artikelen onder één dak. In hun webshop ben je elk moment van de dag aan het juiste adres. Ook in de 39 vestigingen verspreid over Nederland helpen ze iedereen graag verder.

Functieomschrijving

Als (allround) vestigingsmedewerker run je samen met je directe collega’s een vestiging. Je rapporteert aan de vestigingsmanager en bij zijn afwezigheid vervang je hem. Je bent aanspreekpunt voor prospects en klanten. Met je brede kennis van het assortiment informeer en adviseer je zowel telefonisch als aan de balie over de producten, technische specificaties, prijzen en levertijden. Je werkt offertes uit naar aanleiding van schriftelijke of mondelinge aanvragen en voert verkooporders in. Van artikelen die niet in het standaardassortiment zijn opgenomen (de ‘specials’) verwerk je zelfstandig de inkoop, verkoop en de levering. De inslag van goederen wordt door jou gecontroleerd, juist opgeslagen en administratief verwerkt. Je zorgt voor het behoud van een juiste presentatie en uitstraling van het assortiment als ook de vestiging en denkt mee over het presenteren van de acties. Daarnaast houd je de contactgegevens van de klanten up-to-date in het verkoopsysteem.

Functie-eisen

  • 40 uur per week beschikbaar
  • maandag t/m vrijdag beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • klantvriendelijk
  • Ervaring Microsoft office

Interesse?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of stuur je CV met motivatie naar cv@wijkom.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0251-247312.

« Alle vacatures

Leave a Reply