Ben je goed in het leggen van veel verschillende contacten en vind je het een uitdaging om ad-hoc problemen op te lossen? Ben jij in staat om rust te creëren in een hectische omgeving? Dan past deze functie bij jou.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de uitvoering van preventief en correctief onderhoud, reparaties en revisies. Je stuurt monteurs, lassers en fitters aan tijdens de werkzaamheden, tevens werk je mee in de uitvoering. Overigens ben je verantwoordelijk voor het toezien op de voortgang van de werkzaamheden binnen de gestelde afspraken met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, tijd en budget.
Andere werkzaamheden:

  • Optreden als schakel tussen het veld en de werkvoorbereiding.
  • Zorgdragen van werkvergunningen.
  • Meewerken aan controle op voortgang en eindcontrole van de werkzaamheden.
  • Bewaken van meer- en minderwerk en bijhouden van veranderingen bij en rapportage aan belanghebbende(n).

Functie-eisen

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar kandidaten die zich herkennen in de onderstaande functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouw of vergelijkbare praktijkervaring;
  • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in een service & onderhoud omgeving, bij voorkeur in de olie- en gasindustrie en offshore;
  • Je bent in het bezit van geldige offshore certificaten & medische keuring;
  • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Ze bieden een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Tevens met mogelijkheid tot een vast dienstverband. Daarnaast hechten ze veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Ze bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Standplaats: Noordzee, 2 weken op, 2 weken af

Meer informatie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Reageer dan snel! Je kunt je CV mailen naar cv@wijkom.nl of voor meer informatie kun je contact opnemen op 0251-247312

« Alle vacatures

Leave a Reply