Logistieke operators
met ervaring nodig?

Bent u op zoek naar logistieke operators die kunnen ondersteunen gedurende een project of voor langere tijd? Wij hebben de kandidaten die u zullen verrassen met zijn/haar ervaring!

Onze kandidaten hebben vaak al ervaring in uw branche en zijn daardoor snel inzetbaar. Ziet u de flexibel, inzetbare en getalenteerde kandidaat die u zoekt? Laat het ons weten, wij bespreken graag de mogelijkheden!

Hasan

Logistiek-/verladingsoperator Hasan heeft ervaring in het bedienen van logistieke installaties en machines. Hij lost storingen voor u op. Hij zoekt een uitdagende baan en is per direct en fulltime beschikbaar.

 

Bekijk cv

Andelko

Logistiek-/verladingsoperator Andelko kan u onder andere helpen bij het gehele proces van verlading, opstarten, oplossen van storingen tot het schoonhouden van filters. Hij zoekt een baan waar hij zich verder in kan ontplooien en is per direct en fulltime beschikbaar.

Bekijk cv

Bert

Logistiek-/verladingsoperator Bert bedient geautomatiseerde productie eenheid. Daarnaast heeft hij ervaring in het begeleiden van chauffeurs en kan hij zorgdragen voor een optimaal transport. Hij zoekt een baan waar hij deze werkzaamheden weer kan doen en is per direct en fulltime beschikbaar.

Bekijk cv

Memduh

Logistiek-/verladingsoperator Memduh, heeft ervaring in het bedienen van productiemachines, het berijden van een shovel, hoogwerker en graafmachine. Daarnaast weet hij ook hoe hij onderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren. In een periode van 5 jaar is hij ook ploegleider geweest. Hij zoekt een uitdagende baan en is per direct en fulltime beschikbaar.

Bekijk cv

Raishel 

Logistiek-/verladingsoperator  sinds 2006 actief als procesoperator. Hij werkt nauwkeurig en denkt mee….

 

Bekijk cv

Kom gerust langs bij ons kantoor

Wij maken graag persoonlijk kennis om je zo goed mogelijk te helpen.

of bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur: 0251-247312

Groot regionaal netwerk van relevante mensen
Een zintuig voor kwaliteit en talent
We kennen de markt en de regelgeving
Altijd op zoek naar de perfecte match