ZZP-ers & freelancers
helpen wij graag verder

Werk je freelance of als ZZP’er? Dan kunnen we op meerdere vlakken iets voor je betekenen. We kunnen je bijvoorbeeld helpen aan nieuwe opdrachten.

Omdat we bij veel verschillende bedrijven over de vloer komen, weten we altijd welke projecten er lopen en waar behoefte is aan ondersteuning. Wanneer je je bij ons registreert, kunnen we voor je bemiddelen.

Daarnaast kunnen we je helpen bij het regelen van je administratieve rompslomp. Tenslotte is dat ons vak. Maar misschien nog wel het meest interessant: wij hebben een groot netwerk en we brengen mensen graag bij elkaar. Ook als je zelf een keer extra mankracht nodig hebt!

VAR vervangen
door Wet DBA

Vanaf 1 mei 2016 is de VAR vervangen door de Wet DBA (deregulering beoordeling arbeidsrelaties). Nog geen acties ondernomen? Misschien is DBA-Contract iets voor jou?

Bekijk snel de mogelijkheden

Loop je risico als schijnzelfstandige te worden aangemerkt?

Is DBA-Contract niet de juiste oplossing? Wij hebben voor jou een alternatief! DBA-BV is een B.V. met speciale statuten die zijn ontwikkeld voor de zelfstandig professional die ondernemer wil blijven, maar door de aard van de opdracht het risico loopt om als schijnzelfstandige te worden aangemerkt. Middels DBA-BV loopt de professional, ongeacht de opdracht, dit risico niet. Bekijk de mogelijkheden om als ZZP’er aan het werk te blijven.

Vertel mij meer

Kom gerust langs bij ons kantoor

Wij maken graag persoonlijk kennis om je zo goed mogelijk te helpen.

of bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur: 0251-247312

Groot regionaal netwerk van relevante mensen
Een zintuig voor kwaliteit en talent
We kennen de markt en de regelgeving
Altijd op zoek naar de perfecte match